Raportointi-sovellus

Reporting Dashboard people counting

Raportoinnin avulla isosta datamäärästä saadaan hyödyllistä tietoa yksilöllisiin tarpeisiin oli kyse järjestelmän top 10 vikatilanteista tai kävijämäärien kehityksestä.

Interaktiiviset Dashboard -raportit

Valitse, minkä laitteiden dataa tarvitset ja missä muodossa haluat dataa katsella. Liitä luotu raporttiaihio Dashboardiin ja voit interaktiivisesti siirtyä datassa vuositasolta aina minuuttitasolle asti.

WYS Palvelualusta

WYS Palvelualusta rakennekuva

Sovellusten ja moninaisten ratkaisujen perusta on WYS Palvelualusta. Palvelualustaan on liitettävissä monipuolisesti haluttu määrä eri laitteita ja järjestelmiä, jotka toimivat datalähteinä. 

Data saadaan automaattisesti kerättyä globaalisti yhdestä tai useammasta laitteesta/järjestelmästä, ja datalähteet voivat olla yhdessä tai useammassa yrityksessä, yhdessä tai useammassa paikassa. Eri lähteistä kerätty data on saatavilla yhdestä paikasta ja sitä voidaan yhdistää, jalostaa ja vertailla tarpeen mukaan. 

Axis

Axis Application Development Partner logo

WYS on Axiksen sovelluskehityspartneri.

Olemassaolevat laite- ja järjestelmäliitännät: Axis älykamerat, henkilölaskentakamerat, LPV-kamerat, IP-kaiuttimet, IP-tutkat

Axis Certification ADP picture

ÄLYKÄS SATAMA

harbour aerial
Asiakkaamme ovat pystyneet satamaratkaisullamme pienentämään ajoneuvojen odotusaikoja satamissa, vähentämään päästöjä ja käsittelemään suurempia ajoneuvomääriä aluetta kasvattamatta.