Hikvisionin ja WYSin kokonaispaketin avulla hyödynnät lämpökameroiden dataa helposti

Päivämäärä
Sijainti
Spektri, Metsänneidonkuja 4, 02130 Espoo, Pilotti-talo

Tapahtuman sisältö

Hikvisionin ja WYSin uuden lähestymistavan ansiosta, asiakas saa käyttöönsä täydellisen kokonaisratkaisun. Tämän kokonaispaketin avulla hyödynnät helposti Hikvisionin älykameroiden tuottaman datan WYS-palvelualustan tarjoamilla työkaluilla. Tämä on valmis ja vaivattomasti käyttöönotettava ratkaisu, eikä se vaadi muita liitäntöjä (esim. videotallennukseen), jos niille ei ole tarvetta. Ratkaisu on myös pitkälle automatisoitu, jolloin käyttäjän ei tarvitse tehdä toimenpiteitä saadakseen älykameroista tietoa liiketoiminnan käyttöön vaan hän saa tarvitsemansa yksilölliset raportit automaattisesti. Ratkaisu skaalautuu joustavasti kattamaan lukemattomia eri älykameroita monista toimipaikoista ja kohteista mahdollistaen mm. datan vertailun eri kohteiden välillä.

Hikvision ja WYS järjestävät kolmen aamuseminaarin sarjan, missä Hikvisionin Timo Miettinen ja WYSin Veli-Matti Luukkanen valottavat tätä uutta ratkaisua, minkä avulla hyödynnät monin tavoin älykameroiden tuottamaa dataa.

Tässä toisessa aamuseminaarissa käsitellään Hikvisionin lämpökameroita ja WYSin palvelualustan avulla tuotettuja ratkaisuja.  Aamuseminaari järjestetään tiistaina 28.1.2020. Voit tulla kuuntelemaan paikan päälle tai katsoa livelähetyksen netistä. Paikalla olevat kuulijat pääsevät aloittamaan seminaarin herkullisella ja runsaalla aamiaisella klo 8.15. Livelähetys netissä alkaa klo 9.00. Alla aamuseminaarin tarkempi ohjelma.

 

28.1.2020    Lämpökamerat ja niiden tuottaman datan hyödyntäminen

08.15 - 09.00 Ilmoittautuminen + runsas aamiainen
09.00 Livelähetys netissä alkaa
09.00 - 09:30 Hikvision älykameraperhe
  Hikvision lämpökamerat
09.30 - 10.00 WYS-palvelualusta
  WYS-ratkaisut lämpökameran datan hyödyntämiseksi
10.00 - 10.30 Demossa näytetään mm. miten luodaan raportti kiinteistön henkilömäärien vaikutuksesta kiinteistön lämpötilavaihteluihin ja kuinka luoda hälytys raja-arvojen ylittämisestä tai alittamisesta lämpötilan säätämiseksi automaattisesti

 

Saapuminen

Pysäköintialue löytyy rakennuksen edestä.

 

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan viimeistään 24.1 ja tule paikan päälle tai seuraa tapahtumaa netissä!