Hikvisionin ja WYSin kokonaispaketin avulla hyödynnät älykameroiden dataa helposti

Päivämäärä
Sijainti
Spektri, Metsänneidonkuja 10, 02130 Espoo, kokoustila Tellus 2

Tapahtuman sisältö

Hikvisionin ja WYSin uuden lähestymistavan ansiosta, asiakas saa käyttöönsä täydellisen kokonaisratkaisun. WYS-palvelualusta hyödyntää tehokkaasti ja helposti älykameroiden dataa liiketoiminnassa. Kyseessä on erillinen paketti, mikä on rakennettu älykameran datalähteeseen perustuen. Pakettia ei tarvitse liittää videotallennukseen  jos tällaiselle ei ole tarvetta. Valmis, nopeasti käyttöönotettava ratkaisu on pitkälle automatisoitu. Käyttäjän ei tarvitse tehdä toimenpiteitä ja hän saa yksilölliset raportit automaattisesti. Ratkaisu skaalautuu joustavasti kattamaan lukemattomia eri sensoreita monista eri kohteista.

Hikvisionin ja WYSin ratkaisu on

  • toimiva, valmis paketti,  ei räätälöintejä.
  • vaivaton tilaajalle ja käyttäjälle
  • riskitön, sillä tulevaisuuden uusien Hikvisionin älykameroiden ja muiden sensoreiden data on käytettävissä WYSin alustan kautta välittömästi
  • joustava,  sen saa myös palveluna (Platform as a Service, PaaS)

Hikvision ja WYS järjestävät kolmen aamuseminaarin sarjan, missä Hikvisionin Timo Miettinen ja WYSin Veli-Matti Luukkanen valottavat tätä uutta ratkaisua, joka hyödyntää monin tavoin älykameroiden tuottamaa dataa.
Ensimmäisessä seminaarissa käsitellään Hikvisionin laskentakameroita ja WYSin palvelualustan avulla tuotettuja laskentaratkaisuja.  Aamuseminaari järjestetään tiistaina 3.12.2019. Voit tulla kuuntelemaan paikan päälle tai katsoa livelähetyksen netistä. Paikalla olevat kuulijat pääsevät aloittamaan seminaarin herkullisella ja runsaalla aamiaisella klo 8.15. Livelähetys netissä alkaa klo 9.00.  Alla aamuseminaarin tarkempi ohjelma.

 

3.12.2019 Laskentakamerat ja niiden tuottaman datan hyödyntäminen

08.15 – 09.00 Ilmoittautuminen + runsas aamiainen

09.00 Livelähetys netissä alkaa

09.00 – 09.30 Hikvision älykameraperhe, Hikvision laskentakamerat

09.30 – 10.00 WYS-palvelualusta,  WYS-laskentaratkaisut henkilöt ja ajoneuvot

10.00 – 10.30 Demo: esim. miten luodaan yksilöllisiä raportteja Dashboard-sovelluksella

 

Saapuminen

Pysäköintialue löytyy rakennuksen edestä.

 

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan viimeistään 29.11 ja tule paikan päälle tai seuraa tapahtumaa netissä!