Hikvisionin ja WYSin kokonaispaketin avulla hyödynnät ANPR-kameroiden dataa helposti

Date
Location
Spektri, Metsänneidonkuja 4, 02130 Espoo, Pilotti-talo, kokoustila Tellus

Tapahtuman sisältö

Hikvisionin ja WYSin uuden lähestymistavan ansiosta, asiakas saa käyttöönsä täydellisen kokonaisratkaisun. Tämän kokonaispaketin avulla hyödynnät helposti Hikvisionin älykameroiden tuottaman datan WYS-palvelualustan tarjoamilla työkaluilla. Tämä on valmis ja vaivattomasti käyttöönotettava ratkaisu, eikä se vaadi muita liitäntöjä (esim. videotallennukseen), jos niille ei ole tarvetta. Ratkaisu on myös pitkälle automatisoitu, jolloin käyttäjän ei tarvitse tehdä toimenpiteitä saadakseen älykameroista tietoa liiketoiminnan käyttöön vaan hän saa tarvitsemansa yksilölliset raportit automaattisesti. Ratkaisu skaalautuu joustavasti kattamaan lukemattomia eri älykameroita monista toimipaikoista ja kohteista mahdollistaen mm. datan vertailun eri kohteiden välillä.

Hikvisionin ja WYSin ratkaisu on

  • toimiva, valmis paketti, ei räätälöintejä
  • vaivaton tilaajalle ja käyttäjälle
  • riskitön, sillä tulevaisuuden uusien Hikvisionin älykameroiden ja muiden sensoreiden data on käytettävissä WYSin alustan kautta välittömästi
  • joustava, sillä sen saa myös palveluna (Platform as a Service, PaaS).

Hikvision ja WYS ovat järjestäneet kolmen aamuseminaarin sarjan, missä Hikvisionin Timo Miettinen ja WYSin Veli-Matti Luukkanen valottavat tätä uutta ratkaisua, minkä avulla hyödynnät monin tavoin älykameroiden tuottamaa dataa.

Kolmannessa Hikvisionin ja WYSin yhteisessä aamuseminaarissa käsitellään Hikvisionin ANPR-kameroita ja WYSin palvelualustan avulla tuotettuja ratkaisuja.  Aamuseminaari järjestetään tiistaina 11.2.2020. Voit tulla kuuntelemaan paikan päälle tai katsoa livelähetyksen netistä. Paikalla olevat kuulijat pääsevät aloittamaan seminaarin herkullisella ja runsaalla aamiaisella klo 8.15. Livelähetys netissä alkaa klo 9.00. Alla aamuseminaarin tarkempi ohjelma.

Paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa toimia nopeasti. Kerro ilmoittautuessasi osallistutko seminaariin paikan päällä vai katsotko livelähetyksen netistä.

 

11.2.2020 ANPR-kamerat ja niiden tuottaman datan hyödyntäminen

08.15 - 09.00 Ilmoittautuminen + runsas aamiainen
09.00 Livelähetys netissä alkaa
09.00 - 09:30 Hikvision älykameraperhe
  Hikvision lämpökamerat
09.30 - 10.00 WYS-palvelualusta
  WYS-ratkaisut ANPR-kameran datan hyödyntämiseksi
10.00 - 10.30 Demossa näytetään mm. miten automatisoit etäportin aukaisun turvallisesti, miten ajoneuvojen kulunhallinta on toteutettu teollisuudessa ja miten toimii itsepalvelu toimitalopysäköinnissä.

 

Saapuminen

Pysäköintialue löytyy rakennuksen edestä.

 

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan viimeistään 7.2 ja tule paikan päälle tai seuraa tapahtumaa netissä!